duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Recons va începe preluarea cererilor pentru parcarea nr.5 Fast Park, din zona Micălaca 300

  de Special Arad | 8 martie 2023, 3:10 PM | Administraţie

  0

  Serviciul Parcări de Reședință din cadrul societății Recons informează arădenii că din 13 martie 2023 începe preluarea și înregistrarea documentelor pentru locurile de parcare din parcarea Fast Park numărul 5 (cea din zona ANL-urilor, blocul 350 și blocul 357).

  Termenul de depunere și înregistrare a solicitărilor este 22 martie 2023. După perioada aceasta se va anunța data, ora și locația desfășurării licitației, pe site-ul Recons, secțiunea parcări și prin SMS la numărul de telefon trecut de cetățeni în cerere.

  Prețuri

  PREȚ PORNIRE LICITAȚIE – LOCURI PARTER: 50 LEI / LUNĂ FĂRĂ TVA
  PREȚ PORNIRE LICITAȚIE – LOCURI ETAJ: 30 LEI / LUNĂ FĂRĂ TVA

  Documentele se depun și se înregistrează doar la punctul de lucru , Parcări de Reședință din Calea Aurel Vlaicu str. Victor Hugo , bl.Z20/B,ap.34,parter sau online pe email [email protected] cu mesaj „Licitație F.P. 5”. Documente necesare pentru dosar sunt cele specificate în H.C.L.M 242/13.05.2021- REGULAMENT al serviciului de administrare a parcărilor tip Fast Park din municipiul Arad.

  Persoanele care depun documentele online au obligația la licitație să prezinte documentele în format original.

  Condiții de participare

  Orice persoana fizică sau juridică , care are domiciliul în vecinătatea parcării tip Fast Park. Pot participa la licitație si persoanele care dețin loc parcare la sol, dar cu alt talon auto pe care nu este contract.

  Pentru depunerea documentelor de participare la licitație pentru un loc parcare în parcarea tip Fast Park este obligatorie prezentarea , în original, a cărții de identitate , a certificatului de înmatriculare al autovehiculului din care să rezulte inspecția tehnică periodică valabilă. Pot solicita participarea la licitație , în aceleași condiții și persoanele care își desfășoară activitatea în zona deservită de către Fast Park, cu adeverință doveditoare de la locul de muncă.

  La licitațiile din parcarea tip FAST PARK nu se licitează pe categorii.

  Recons vă recomandă să identificați numărul locului de parcare pentru care doriti să licitați dupa numerotare

  Persoanele care nu pot participa la licitație pot desemna printr-o inputernicire de mână + copie .C.I. , o altă persoană să-i reprezinte !

  „Toate documentele trebuie prezentate în format original la înregistrarea dosarului + copii. Totodată îndrumăm toate persoanele care au nelămuriri și intenționează să se înscrie la licitație, să solicite informații doar la personalul din cadrul serviciului Parcări de Reședință”, ne-a comunicat șeful serviciului Parcări de Reședință, Laurențiu Puf.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.