joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Recons anunță licitația pentru locurile de parcare în al 5-lea Fast Park din Arad, zona Micălaca 300

  de Special Arad | 29 martie 2023, 9:56 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Recons aduce la cunoștință că în data de 5 aprilie, de la ora 12:00, se organizează licitația pentru obținerea unui loc de parcare rezidențială în parcarea tip Fast Park nr.5 (str. Ciuhandru, Micălaca 300).

  Licitația se va desfășura în incinta Fast Park 5 în curtea interioară a blocurilor 349 / 357 / ANL, din cartierul Micălaca.

  Cartea de identitate este obligatorie la prezență pentru licitație. Persoanele care au depus documentele prin email, pot participa la licitație prin prezentarea lor în format original. Persoanele care nu pot participa la licitație pot delega o altă persoană, printr-o împuternicire scrisă de mână și copie de pe cartea de identitate a titularului cerere loc.

  Locurile pentru persoane cu dizabilități nu se atribuie direct și nu se licitează. Pe aceste locuri pot parca doar persoanele care dețin card albastru persoane dizabilități și afișat vizibil la parbriz interior vehicul.

  Recons recomandă cetățenilor să identifice exact numărul locului de parcare pentru care se dorește licitația. De asemenea, societatea atrage atenția că după procedura de licitație va intensifica controalele în zonă, pentru a se asigura că pe locurile de parcare administrate de Recons vor parca doar vehicule cu contract de închiriere.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.