Recâştigăm demnitatea românilor (P)

  de - | 30 noiembrie 2020, 11:41 AM | Politikos

  0

  E ziua tuturor românilor în 1 Decembrie şi totuşi cei mai mulţi români nu se bucură, se simt umiliţi şi nedreptăţiţi. Şi se simt aşa pe bună dreptate! Se simt umiliţi de o guvernare care nu îi ascultă şi nu îi vede, obsedată de propriile alegeri şi de propria realegere.

  Şcolile sunt închise şi copiii nu pot învăţa despre Marea Unire, Mihai Viteazul şi Alba Iulia.

  Pieţele sunt închise, producătorii români sunt scoşi pe trotuare, dar magazinele firmelor străine sunt deschise.

  Credincioşii nu pot să meargă la Biserică, dar oamenii pot fi încolonaţi pentru alegeri, la secţiile de vot.

  Guvernul clamează interesul naţional, dar pe instituţiile de cultură se pune lacăt şi oamenii vor fi trimişi în şomaj.

  Ne lăudăm cu miliarde, miliarde, miliarde din fonduri europene, dar nu avem bani pentru alocaţiile copiilor, pentru pensiile bunicilor şi pentru cei care au îmbrăcat haina militară.

  Dacă şcolile şi bisericile sunt închise, dacă Armata nu este respectată, dacă ţăranii, producătorii români sunt prigoniţi, dacă nu mai avem cultură – ce fel de zi naţională serbăm cu guvernarea PNL?!

  PRO România afirmă cu mândrie interesul naţional în fiecare zi, nu o dată pe an. Vă propunem să recâştigăm demnitatea naţională, la noi acasă, în România, cu prima ocazie. În 6 decembrie, să dăm o lecţie acestei guvernări liberale care a uitat de români. Să votăm pentru Victor Ponta şi PRO România, pentru şcoli deschise, pentru valorile naţionale, să fim respectaţi în Europa.

  Imnul naţional ne îndeamnă – Deşteaptă-te române! Haideţi că se poate, ne putem recâştiga demnitatea naţională.

  La Mulţi Ani, români, de 1 Decembrie şi în fiecare zi, fiţi PRO România!

   

  Articol realizat de PRO România – FILIALA ARAD, Cod mandatar 11200008

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.