Breaking NewsExit poll-urile indică un câștigător al alegerilor: PSD. PNL, aflat la un procent distanță, se declară câștigător cu votul românilor din Diaspora

  de Special Arad | 6 decembrie 2020, 9:10 PM | Politikos

  2

  Exit poll-ul realizat de CURS Avangarde la comanda Antena 3 anunță rezultatele la închiderea secțiilor de votare, calculate pentru ora 19. PSD și PNL sunt aproape la egalitate, iar un partid necunoscut este pe cale să realizeze o mare surpriză.

  CAMERA DEPUTAȚILOR

  PSD 30,5

  PNL 29

  USR PLUS 15,9

  UDMR 5,7

  AUR 5,2

  PMP 5

  PRo ROMÂNIA 5

  PER 1,2

  PPUSL 1,1

  Altul 1,4

  SENAT

  PSD 30,6

  PNL 29,1

  USR-PLUS 16,4

  UDMR 5,7

  PRO ROMÂNIA 5

  PMP 5

  AUR 5,3

  PER 1,1

  PPUSL 1

  Altul 0,8

   Ludovic Orban, președintele PNL, a declarat imediat după aflarea rezultatelor exit-poll-urilor, că PNL este câștigătorul alegerilor, dacă se iau în considerare voturile care vor veni din străinătate și voturile românilor după ora 19 (ora până la care au fost făcute exit-pol-urile).

  La rândul său, Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat scurt că „e timpul ca Guvernul Orban să plece”.

  Insomar IC a realizat un sondaj electoral în exclusivitate pentru Realitatea TV. Potrivit datelor obținute clasamentul arată în felul următor:

  PNL 32 %

  PSD 28 %

  USR-PLUS 15%

  PRO România 6%

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Eu aș fi pentru reluarea alegerilor locale fiindcă votul de ieri indică cu totul alte preferințe electorale.
   Aștept din partea politicienilor din Arad să demareze procesul de strângere de semnături pentru demiterea primarului. Realegerea pentru primar ar reprezenta un adevărat tur 2 care l-ar sări din schemă pe Bibarț și implicit ar ajuta PNL și Aradul să scape de trupa lui Falcă (un adevărat feudal politic medieval care a acaparat toate instituțiile din Arad pe care le folosește exclusiv în scopuri corupte, altele decât cele pentru care au fost create și înființate aceste instituții).

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.