miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Liderul PRO România, Victor Ponta, surprins la aceeași masă cu Marcel Ciolacu

  de - | 28 iulie 2023, 10:11 PM | Politikos

  0

  Semnal politic, înainte de anul cu patru rânduri de alegeri – Marcel Ciolacu și Victor Ponta, la aceeași masă pe faleza din Tulcea
  După ce a vorbit despre inundațiile din zonă, Marcel Ciolacu a inaugurat faleza Ivan Patzaichin din Tulcea. În timp ce era acolo, premierul României s-a întâlnit cu Victor Ponta, fost președinte PSD și actual lider al PRO România.

  După ce s-au îmbrățișat, Ciolacu l-a lăudat pe Ponta, cel pe al cărui mandat au început multe dintre proiectele de la Dunăre, iar, ulterior, premierul l-a invitat la o bere.

  „Nu e doar datorită mie. Președintele CJ ne-a invitat pe toți, a fost un proiect mai mare. Nu a fost întâmplător, ne-a invitat pe toți cei care am participat, care am început proiecte. orice proiect de genul acesta merită lăudat..

  Eu cred că România a avut două guverne bune, al domnului Năstase și al meu,  Sper ca și Guvernul Marcel Ciolacu să facă lucrurile bune.

  Eu am fost exclus din PSD că- l-am susținut pe Grindeanu. Acum situația economică e foarte grea.  Nu s-a întâmplat ca vreun premier din cei care m-au succedat să mă întrebe ceva și să nu le spun. Dacă voi fi întrebat, voi ajuta cu tot ce pot.

  Când va fi cazul, dacă va fi cazul (n.r. să intre în PSD), o să aflați, eu sunt acum președintele PRO România. Nu am dușmănii în politică. În politică dușmăniile nu-și au rostul.

  Dar acum nu am stat la bere cu marcel Ciolacu, am băut apă”, a spus Victor Ponta după imaginile în care apare de Marcel Ciolacu, notează stiripesurse

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.