marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Reabilitarea de mântuială, marca „Arad”, lovește din nou! De data aceasta în Vlaicu

  de Raluca Medeleanu | 12 martie 2018, 11:01 AM | Strada

  3

  Asta înseamnă reabilitare, îți cade în cap tencuiala” – scrie un arădean revoltat, pe pagina lui de Facebook. Acesta a fotografiat starea în care se află blocul în care locuiește, în cartierul Vlaicu, după ce nu demult a fost reabilitat.

  Special Arad a scris de mai multe ori despre bătaia de joc prin care se reabilitează termic blocurile din Arad, iar asta, bineînțeles că pe bani mulți. Povestea are deja un „tipar”: locatarii se bucură inițial că intră în programul de reabilitare termică, căci – cred ei – vor ieși mult mai ieftin cu costurile, iar apoi vor avea un bloc ca nou și o temperatură optimă în apartament. Doar că ulterior, multe au fost cazurile în care aceștia au ajuns să regrete amarnic banii investiți, deoarece rezultatul a fost mai mult decât nesatisfăcător.

  Citește întregul reportaj AICI.

  Citește și Reabilitarea termică a blocurilor din Arad – din extaz a mai rămas doar agonia locatarilor!

  reabilitare proasta vlaicu z8 arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Eu locuiesc langa politia din micalaca si am facut izolatia la acoperis cu o firma IZOREX iar cand au inceput sa apara problemele nu au mai venit sa repare mai mult au si inchis firma. Apoi a trebuit sa mai platim din nou sa refacem izolatia . Deci atentie la cine apelati ca nu cel mai ieftin este cel mai bun.

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.