joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Răzvane, ne-ai dat cea mai tristă veste… Ai scris sute de povești, dar pe cea mai tristă ne-ai lăsat-o nouă

  Ne-ai fost din familie, Răzvane, din această familie a presei arădene care, cu bune, cu rele, am rămas cumva împreună de mulți ani indiferent pe unde ne-au purtat drumurile. Să tot fie două decenii în care ne-am văzut în tot felul de ipostaze, de la biroul redacțional, la evenimentele de presă dar mai ales la petrecerile la care am participat împreună.

  Erai mereu vioara întâi. Erai volubil și foarte, foarte amuzant. Plecam acasă și încă râdeam de poveștile tale. Practic, până și asta ne doare. De douăzeci de ani ai tot scris știri, iar acum ne-ai dat-o pe cea mai tristă: ai pierdut lupta cu această boală nemiloasă. Ne-a tulburat pe toți cei care te-am cunoscut faptul că firul vieții tale s-a rupt, Răzvane. Ai scris povești, povești despre viețile oamenilor. Zeci, sute de povești, despre bucuriile sau suferințele oamenilor, dar acum ne-ai lăsat pe noi să-ți scriem cea mai tristă poveste…

  Răzvan Crețu s-a stins la doar 44 de ani. Prea tânăr, iar momentul în care s-a întâmplat asta este și el plin de semnificații. Mâine, 4 iunie, se împlinesc zece ani de la nunta lui Răzvan cu Claudia. Doamne ce ne-am mai bucurat cu toții când te-am văzut așezat la casa ta, Răzvane. Au trecut zece ani fără o zi de la acea nuntă și de atunci multe s-au schimbat. Nu mai este nici restaurantul Riviera, nu mai e nici Abel, iar acum ai plecat și tu. Mâine, în loc să vă sărbătorim, vom plânge la căpătâiul tău, amintindu-ne toate nebuniile pe care le-am trăit împreună.

  Ne vei lipsi, ne vor lipsi bancurile tale, ne va lipsi energia ta pozitivă, ne vor lipsi până și poveștile tale despre ruși, sau despre… UTA și Dinamo. Dar cel mai mult le vei lipsi lui Alex, băiețelul tău de nici 7 ani, și Claudiei, cea care ți-a fost alături în cea mai frumoasă perioadă a vieții tale. Le vei lipsi și surorilor tale, Ramona și Raluca, dar mai ales mamei tale.

  Iar noi, cealaltă familie a ta, familia presei arădene, nu te vom putea înlocui cu nimeni pentru că, deși sună a clișeu, chiar erai unic, Răzvane. Sunt prea multe amintiri frumoase cu tine ca să le putem înșira aici pe toate, momente atât de frumoase încât vei rămâne în poveștile noastre până la capătul timpului nostru, al tuturor celor care am avut norocul să te cunoaștem.

  Somn lin, prietene! Să-i faci și pe îngeri să zâmbească…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.