Răzvan Cadar: „Verificăm calitatea lucrărilor pe drumul Curtici – Macea – Sânmartin”

  de Special Arad | 9 iunie 2021, 12:34 PM | Administraţie

  0

  Comunicat. Programul masiv de investiții în drumurile județene este dublat de o preocupare a administrației pentru calitatea lucrărilor și protejarea rutelor reabilitate. Zilele acestea este verificată calitatea unor lucrări aflate în stadiul de execuție.

  „Verificăm calitatea lucrărilor pe drumul județean Curtici – Macea – Sânmartin. Au fost prelevate carote din primul strat de asfalt, la fiecare kilometru. La începutul lunii iulie se va lucra pe acest drum la stratul de uzură și vrem să ne asigurăm că până în acest punct lucrarea este executată corect. Investim masiv în drumurile județene, utilizăm toate sursele de finanțare, cu accent pe fondurile europene și dorim ca lucrările să fie durabile. Vrem să fie clar pentru toată lumea că nu acceptăm lucrări de calitate scăzută. În paralel, protejăm investițiile prin controale efectuate pentru respectarea tonajului, dorim să impunem transportatorilor să respecte legislația în vigoare, pentru drumuri sigure, de calitate”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Arad Răzvan Cadar.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.