joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Răzvan Burleanu: „UTA se bucură de prezumția de nevinovăție și așteptăm decizia instanței”

  de Lucian Dănilă | 24 mai 2021, 8:54 PM | Sport

  0

  Răzvan Burleanu, președintele FRF, a vorbit astăzi pentru prima dată despre subiectul ultimelor zile, cel în care Astra, dar și Hermannstadt au cerut retrogradarea echipei UTA în Liga 2 după ce doi dintre angajații clubului arădean, Codru Decebal Grădinariu și Claudiu Drăgan au fost trimiși în judecată de DNA pentru dare de mită.

  „Am primit sesizarea din partea Astrei. Trebuie să așteptăm o decizie finală a instanței. UTA și alte echipe se bucură de prezumția de nevinovăție. După aceea ne vom putea pronunța. E aceeași politică și în privința Astrei Giurgiu, în cazul de doping. Sancțiunea poate să meargă până la retrogradarea echipei”, a spus Răzvan Burleanu, într-o conferință de presă.

  Astfel, declarația cu iz de disperare a lui Dani Coman, conform căreia astăzi trebuia judecată cauza clubului UTA la Comisia de Disciplină a FRF, nu s-a dovedit a fi viabilă. După Coman, fostul jucător al echipei UTA, Bogdan Mara, a cerut și el retrogradarea echipei arădene.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.