vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Razie în piața Mihai Viteazul. Polițiștii au confiscat mii de țigări netimbrate

  de Special Arad | 1 martie 2021, 12:48 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicat. La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii Biroului de Ordine Publică au desfășurat mai multe acțiuni pentru depistarea persoanelor care comercializează produse accizabile fără respectarea cadrului legal.

  În Piața Mihai Viteazul, din municipiu, a fost depistat un arădean de 45 de ani, în timp ce oferea spre comercializare 1.000 de țigarete timbrate necorespunzător; în Piața Catedralei, o arădeancă de 66 de ani avea asupra sa 500 de țigarete netimbrate, și un alt arădean, de 41 de ani, a fost depistat în trafic, în timp ce transporta 3.120 de țigarete de diferite mărci, netimbrate și timbrate necorespunzător.

  Întrega cantitate de țigarete, susceptibilă a proveni din contrabandă, a fost ridicată în vederea confiscării, persoanele depistate fiind cercetate penal pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

  bop

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.