luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update 2Pericol real de prăbușire lângă Piața Mihai Viteazul! În urma unui accident, schelele din fier sunt susținute de mașina care s-a înfipt în ele

  de Mihai Todoca | 17 ianuarie 2022, 10:09 AM | Știri Arad

  1

  Un accident petrecut pe strada Crișan chiar în fața Clinicii de Oncologie/Dermatologie putea avea urmări considerabil mai grave având în vedere natura producerii acestuia.

  În accident au fost implicate un VW Tiguan și un Ford Fiesta, iar în urma coliziunii un stâlp a fost retezat VW Tiguan împlântându-se ulterior în schelele din fier din fața clinicii. Momentan nu se cunosc cauzele producerii accidentului și nici starea victimelor, dar există un pericol real de prăbușire având în vedere că pe o porțiune doar mașina mai susține greutatea schelelor.

  Deși zona este delimitată, aceasta reprezintă un pericol real de prăbușire fiind doar un pas până la o adevărată tragedie! Nu înțelegem cum de zona nu este asigurată conform pericolului pe care îl reprezintă prăbușirea unor schele, o bandă simplă, considerăm noi că nu este suficient având în vedere proximitatea lor!

  Vom reveni cu amănunte!

  UPDATE IPJ Arad:

  În seara zilei de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 22.35, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier în municipiul Arad.

  Din cercetări a reieșit că o femeie de 65 de ani, din municipiul Arad a condus un autoturism pe strada Crișan, iar la intersecția cu strada Tudor Vladimirescu ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 26 de ani, din localitatea Zădăreni. Ulterior autoturismul condus de femeie a fost proiectat într-o schelă metalică.

  În urma impactului au rezultat exclusiv pagube materiale.

  Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

  Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun.

  Trebuie să completăm că lipsa de reacție a celor care se fac responsabili de a asigura zona este una crasă punând în pericol cetățenii care trec pe strada Crișan!

  Update 2

  Având în vedere incidentul care a avut loc în urmă cu câteva zile, reprezentanții firmei care se ocupă de lucrări în zona menționată în articol ne-au contactat astăzi, 20 ianuarie. Aceștia ne-au asigurat că au reușit la timp să remedieze problema și că nimeni nu a fost pus în pericol.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Mai repede cel cu Fordul a intrat in coliziune cu Volksvagen-ul Tiguan! La lovit in partea laterala stanga, fapt care la proiectat in schele! Venind de pe str Tudor Vladimirescu, nu a dat prioritate femei cu Tiguanul. Dar exista si varianta in care Tiguanul a intrat pe rosu, depinde daca semaforizarea functiona si pe timpul nopti.

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.