luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Răzbunare în stil mafiot împotriva unui român în Spania!

  de - | 3 mai 2021, 9:54 AM | Internaţional

  0

  Un service auto deţinut de un cetăţean român rezident în oraşul spaniol Cordoba a fost distrus în totalitate de un incendiu. Anchetatorii au dovezi serioase că focul a fost pus de o mână criminală. Atelierul Auto Talleres Vasi, situat în calle Ingeniero Juan de la Cierva din poligonul Amargacena, Cordoba, a fost distrus complet într-un incendiu, iar odată cu el au ars nu mai puţin de 46 de maşini.

  Poliţia exclude varianta unui incendiu neprovocat, iar toate indiciile arată că flăcările au fost puse de o mână criminală, informează ABC, ediţia de Andaluzia. Potrivit sursei citate, ar fi vorba de un atentat, iar flăcările care au distrus întreg atelierul nu au avut o singură sursă. Experţii poliţiei spaniole au găsit surse atât în ​​interiorul, cât şi în exteriorul instalaţiilor, iar incendiul a fost provocat de persoane care aveau cunoştinţele necesare pentru a maximiza daunele.

  Spaniolii cred că ar fi fost o reglare de conturi în stil mafiot, o răzbunare şi că cineva a dorit cu orice preţ ca afacerea românului să fie falimentată. Nu este foarte clar dacă acesta avea o asigurare care să-i acopere pagubele uriaşe, iar poliţiştii spanioli iau în calcule ca atentatul să fi fost plătit de concurenţa românului, unul dintre numeroasele service-uri auto din zonă.

  Citeste mai multe AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.