Răzbunare în stil mafiot împotriva unui român în Spania!

  de - | 3 mai 2021, 9:54 AM | Internaţional

  0

  Un service auto deţinut de un cetăţean român rezident în oraşul spaniol Cordoba a fost distrus în totalitate de un incendiu. Anchetatorii au dovezi serioase că focul a fost pus de o mână criminală. Atelierul Auto Talleres Vasi, situat în calle Ingeniero Juan de la Cierva din poligonul Amargacena, Cordoba, a fost distrus complet într-un incendiu, iar odată cu el au ars nu mai puţin de 46 de maşini.

  Poliţia exclude varianta unui incendiu neprovocat, iar toate indiciile arată că flăcările au fost puse de o mână criminală, informează ABC, ediţia de Andaluzia. Potrivit sursei citate, ar fi vorba de un atentat, iar flăcările care au distrus întreg atelierul nu au avut o singură sursă. Experţii poliţiei spaniole au găsit surse atât în ​​interiorul, cât şi în exteriorul instalaţiilor, iar incendiul a fost provocat de persoane care aveau cunoştinţele necesare pentru a maximiza daunele.

  Spaniolii cred că ar fi fost o reglare de conturi în stil mafiot, o răzbunare şi că cineva a dorit cu orice preţ ca afacerea românului să fie falimentată. Nu este foarte clar dacă acesta avea o asigurare care să-i acopere pagubele uriaşe, iar poliţiştii spanioli iau în calcule ca atentatul să fi fost plătit de concurenţa românului, unul dintre numeroasele service-uri auto din zonă.

  Citeste mai multe AICI

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.