marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Răsturnare de situație în cazul atacului de la cinema-ul din Timișoara! Atacatorul spune că a fost în legitimă apărare | Video

  de - | 22 octombrie 2019, 12:35 PM | Regional

  0

  Declarații uluitoare făcute de atacatorul de la cinematograf de seara trecută la Timișoara, care i-a înjunghiat pe doi tineri în timp ce rula filmul Pisica Verde. Individul susține ca el doar s-a apărat și că victimele, între care și actorul principal din film, ar fi avut asupra lor cuțitul.

  Bărbatul de 36 de ani se numește Alexandru Olariu, este jurist la Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță din Jebel, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru loviri și alte violențe.

  Am fost în legitimă apărare, m-au atacat. Ei au avut cuțitul. Nu este adevărat nimic. În viața mea nu am făcut nicio faptă penală. Nu îi cunoșteam. Nu era al meu cuțitul, i-am deposedat, am reușit printr-o minune să îi deposedez. Altă întrebare, repede„, a spus agresorul când a fost reținut de polițiști și dus în arest.

  Vezi video AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.