vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Rareş Bogdan, propus vicepreședinte al PNL de către Ludovic Orban

  de Mihai Todoca | 8 august 2019, 6:58 PM | Naţional

  1

  Preşedintele Klaus Iohannis participă, joi, la şedinţa Consiliului Naţional al PNL. Pe ordinea de zi a şedinţei se află prezentrea bilanţului politic al conducerii PNL, aprobarea fuziunii dintre Platforma Acţiunea Civică a Tinerilor şi PNL, precum şi alegerea lui Rareş Bogdan ca prim-vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal.

  Ludovic Orban l-a propus pe europarlamentarul Rareș Bogdan pentru funcția de prim-vicepreședinte al partidului, responsabil cu strategia partidului.

  Liderul PNL spune că partidul a câștigat alegerile europarlamentare și este cotat în toate sondajele pe locul 1. Este partenerul lui Klaus Iohannis, liderul politic cu cea mai mare încredere în România și cu cea mai bună cotă externă. „Avem datoria să asigurăm victoria în alegerile prezidențiale a președintelui Klaus Iohannis”, spune Ludovic Orban.

  Sursa: digi24

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Securiștii „acoperiți” se mobilizează să mai tragă o Țapă, gloatei de gură cască. O Mafie a Ciocoilor vechi și noi. Prosteala este pregătită meticulos … iar sasul, un violator al Constituției, este împins la-naintare încă o dată. Fascinant de urmărit cum boborul va fi manipulat din nou să susțină niște simple jigodii fără morală și etică… în numele democrației, „adevărului” și a „Lucrului bine făcut!”. Au livrat nimic și vor promite din nou „O lucrare bine făcută” pentru a livra tot un mare nimic. Iar proștii a căror „speranță moare ultima” se vor entuziasma de geaba mergând la vot ca nu cumva Dragnea să iasă din pârnaie.

   Vor face ei dreptate și vor curăța milițienii din „sistemul” corupt. Da, Da, Da … mintănaș! În țara unde și Șpaga este sub acoperire și a devenit „O mică atenție”.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.