marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ramona Lile: „Un proiect destinat studenților UAV”

  de Special Arad | 29 ianuarie 2021, 5:22 PM | Educaţie

  0

  Peste 250 de studenți ai Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, din cadrul Facultății de Științe Economice, Facultatea de Inginerie și Facultatea de Inginerie, Turism și Protecția Mediului vor beneficia de proiectul „Măsuri integrate pentru tranziția studenților pe piața muncii” ( ID132639 POCU), un proiect european în valoare de peste 1 milion de euro.

  Lansarea a avut loc vineri, urmând ca în perioada următoare să înceapă derularea activităților, cu respectarea măsurile impuse de epidemia de SARS COV 2. Studenții selectați vor beneficia de consiliere, programe de training, precum și de stagii de practică la agenți economici din țară și străinătate. Totul pentru ca accesul acestora pe piața muncii să fie cât mai rapid și cu rezultate pozitive pentru viitori absolvenți.

  La evenimentul de lansare a fost prezent și reprezentantul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, dl.Grabriel Popescu care va contribui la derularea activităților pe componenta turism.

  „Vreau să mulțumesc partenerilor noștri de proiect, Get Your Hired, reprezentat la acest eveniment de dl. Florin Rață precum și Sida Group Italia pentru implicare. Sunt convinsă că acest parteneriat va asigura succesul proiectului iar studenții se vor bucura de rezultatele lui” a declarat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.