Radu Petrescu, arbitru domiciliat în București, va conduce meciul UTA – FCSB

  de Lucian Dănilă | 31 iulie 2021, 12:54 PM | Sport

  0

  Radu Petrescu, un arbitru cu domiciliu în București, a fost delegat să conducă partida de mâine seară dintre UTA și FCSB, meci care va începe la ora 22.00. Tatăl său a fost un cunoscut arbitru al anilor 80 care a condus mai multe derby-uri Steaua – Dinamo, el fiind din Brașov, oraș în care și-a petrecut cea mai mare parte din viață și arbitrul întâlnirii de mâine seară de la Arad.

  Radu Petrescu a fost acuzat de mai multe ori în ultimii ani că „este stelist”, aceste acuze apărând după ce a condus meciurile echipei FCSB contra celor de la Dinamo.

  El a mai condus la centru jocurile echipei UTA de șase ori. Arădenii au învins o singură dată, 1-0 la Brașov împotriva Coronei, meci disputat în 2013, în Liga a 2-a. Altfel, UTA a înregistrat două remize (1-1 cu FC Bihor, în 2009 și 0-0 cu FC Voluntari în ultima etapă a play-out-ului din sezonul trecut) și trei înfrângeri (0-4 cu „U” Cluj în 2009, 1-3 cu ACS Poli în returul barajului din 2017 de la Șiria și 1-2 cu Rapid în play-off-ul de promovare din 2020).

  Deci, cel puțin două partide sunt de tristă amintire pentru UTA, acel 1-3 cu ACS Poli de la Șiria când s-a ratat promovarea în Liga 1, dar și acel 1-2 cu Rapid de pe Motorul din vara trecută, meci în care UTA ar fi promovat și cu un rezultat de egalitate, promovare amânată cu o săptămână până după jocul de la Pitești.

  Petrescu va fi asistat de Mircea Grigoriu din București și Mihai Marica din Bistrița, iar rezervă va fi Iulian Călin din Ștefănești.

  Observatori au fost delegați Marian Salomir din Cluj-Napoca și Octavian Goga din Brașov

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.