sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Radu, un tânăr de 20 de ani, poate fi ajutat! A fost diagnosticat cu tumoare la cap la doar 20 de ani

  de Andrada Bobiș | 8 aprilie 2023, 6:47 PM | Povești despre oameni

  0

  Radu este din Arad, recent a împlinit 20 de ani și are nevoie de ajutor. Destinul cumplit i-a marcat împlinirea acestei vârste. În loc să-și sărbătorească ziua de naștere fericit, alături de cei dragi, el și-a serbat ziua, cu lacrimi în ochi și cu tortul în mâini, pe un pat de spital din Timișoara.

  În urmă cu o săptămână lui Radu i s-a făcut deodată rău. A simțit brusc că-l lasă puterile și se simțea foarte slăbit. Ajuns de urgență la spital, Radu și mama lui avea să afle cea mai cumplită veste: a fost diagnosticat cu tumoare cerebrală.

  În clipele ce au urmat, Radu a fost transportat imediat la Timișoara direct în sala de operație. Tânărul a fost operat, însă viața lui este încă în pericol. Lupta împotriva cancerului devine una pe viață și pe moarte. Din cauza tumorii, Radu are acum ochiul stâng foarte afectat, fiind la un pas de orbire.

  Destinul este neîndurător cu acest tânăr, care până acum o săptămână când a fost diagnosticat cu cancer, era voinic, harnic și plin de speranțe la un viitor frumos, așa cum are orice tânăr de vârsta lui. Fericirea acestui tânăr însă, i-a fost umbrită în urmă cu doar câteva luni, atunci când tatăl lui Radu a plecat din această lume, răpus tot de cancer. Acum…din nou, Radu trăiește cele mai cumplite momente din viața lui.

  Mama lui Radu, rămasă văduvă, se luptă pentru a-și salva copilul. O durere-n suflet, cum doar o mamă poate să simtă, când află că propriul copil se luptă cu o boală atât de cruntă. Șiroaie de lacrimi îi ard obrazul mamei, care-și vede copilul pe patul de spital, la doar 20 de ani. O mamă, care sfâșiată de durere, printre suspine și lacrimi ascunse, cu sufletul zdrobit de durere a reușit să-și adune toate puterile și nu s-a lăsat, iar de ziua lui Radu i-a făcut un tort frumos pe care i l-a dus la spital, chiar de ziua lui, așa cum ar face orice mamă.

  Acum, Radu are mare nevoie și de noi. Medicul din Timișoara, care l-a operat pe Radu i-a spus mamei lui că ar mai avea nevoie de o intervenție chirurgicală, în străinătate. Acest lucru înseamnă și alte costuri în plus, pe care o mamă, văduvă nu are posibilitatea să le plătească singură.

  Deocamdată nu se știe care este suma exactă de care are nevoie Radu pentru a putea fi operat în străinătate, însă știm sigur că această operație i-ar putea salva viața, iar orice bănuț strâns îi va fi de mare ajutor în aceste clipe extrem de grele.

  Fiind săptămâna dinaintea Sfintelor Sărbători Pascale, Radu are speranța că minunile există, iar viața lui va fi salvată.

  Toți cei care doresc să-l ajute pe Radu, cu orice sumă, o pot face direct în contul :

  Panfil Radu Andrei

  RO96 RNCB 001617329722 0001

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.