joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Puținii stropi de ploaie din Arad au dus la căderea curentului pentru a doua oară în același cartier

  de Mihai Todoca | 5 august 2021, 3:09 PM | Telefonul cititorului

  1

  Deși s-a anunțat cod portocaliu de vijelie și grindină, până la această oră în Arad doar a plouat puțin. În schimb, se pare că în cartierul Poltura din Arad curentul a fost întrerupt, așa cum s-a întâmplat și duminică când mai mulți cititori ne-au semnalat probleme cu rețeaua electrică.

  Problemele nu sunt noi, întreruperea cu furnizarea energiei electrice fiind deja la ordinea zilei, acestea fiind programate săptămânal și în localitățile din județul Arad. Motivul acestor întreruperi, așa cum ne anunță e-Distribuție Banat este „pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții”.

  „La ultimele 2 furtuni am stat peste 15 ore fără curent”, sau

  „Iar stăm fără curent cu toate că acum nu este furtună ci puțin vânt” sunt doar câteva dintre mesajele pe care le primim pe adresa redacției.

  Deși înțelegători, arădenii nu mai suportă întreruperile de curent care, totuși, duc la distrugerea aparatelor electrocasnice rămânând cu întrebarea: „Mie cine îmi înlocuiește aparatul ars?”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.