luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Puneți centura, că începe aventura!”. Un alt live pe facebook la volan a curmat vieți nevinovate. Șoferul este în stare gravă | Video

  de Special Arad | 20 iulie 2018, 1:23 PM | Naţional

  0

  Doi tineri au murit și alți doi au fost răniți într-un cumplit accident pe E85, produs în timp ce șoferul făcea live pe Facebook. Filmarea a devenit disponibilă pe internet și se vede cum șoferul aranja telefonul în suport, în mers, iar la sfârșit se aud strigătele disperate ale tinerilor. Pasagerii din spatele autovehiculului au murit, în timp ce șoferul și tânărul din dreapta au fost grav răniți.

  Accidentul în care doi tineri au murit și alți doi au fost răniți s-a produs pe E85, în comuna Obrejița, zona Popasului Tîmboiești. Un adolescent de 14 ani, din Slobozia Bradului, și un tânăr de 18 ani, din Odobești, ambii pasageri, au murit. Conducătorul auto, un tânăr de 19 ani și un pasager de 17 ani, ambii din Slobozia Bradului, au fost răniți.

  Șoferul făcea live pe facebook în momentul impactului, arată monitoruldevrancea.ro, publicând și momentele groaznice suprinse de camera telefonului.

  sursa: libertatea

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.