marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pui de vulpe găsit în curtea unui imobil din Arad, salvat de polițiști

  de Special Arad | 23 mai 2024, 3:00 PM | Știri Arad

  0

  (foto: IPJ Arad)

  Un pui de vulpe, găsit în curtea unui imobil din municipiul Arad, a fost salvat de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Arad. Aceștia au fost sesizați miercuri, 22 mai, despre puiul de vulpe și despre starea în care se afla, ulterior constatându-se că animalul sălbatic suferă de malnutriție. După ce va primi îngrijirile necesare, puiul de vulpe va fi eliberat în mediul său natural.

  La data de 22 mai, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Arad au fost sesizați despre faptul că, în curtea unui imobil din municipiu, se află un pui de vulpe, care ar putea necesita îngrijiri medicale. Cu ocazia deplasării la fața locului și examinării puiului de vulpe, de către medicul specialist din cadrul Biroului pentru Protectia Animalelor s-a stabilit că acesta se află într-o stare de pericol, prezentând urme de malnutriție. În cauză a fost emis un ordin de plasare în adăpost, puiul fiind predat reprezentanților Parcului Natural Lunca Mureșului Arad, în vederea luării măsurilor care se impun pentru asigurarea asistenței medicale imediate și ulterior, eliberării acestuia în mediul său natural”, a transmis IPJ Arad.

  Citește și: Primăria Arad: „Acțiunile de dezinsecţie continuă în municipiu!”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.