luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  PSD vrea să demită și Guvernul Cîțu, prin moțiune de cenzură. Va fi dezbătută și votată astăzi în Parlament

  de - | 29 iunie 2021, 9:17 AM | Politikos

  0

  PSD face ultimele calcule înainte de moțiunea de cenzură, bazându-se pe voturile AUR și pe cele ale minorităților. Teoretic, PSD nu are voturile necesare să treacă moțiunea de cenzură. De aceea, Florin Cîțu nu prea are emoții.

  PSD crede că e timpul ca premierul și Guvernul să plece acasă. Pentru toate măsurile de înghețare a veniturilor, pentru toate schemele de sprijin financiar neplătite la timp antreprenorilor, dar și pentru felul în care au gestionat PNRR.

  Moțiunea de cenzură la adresa guvernului se votează astăzi. Cu toate astea, Cîțu spune că nu are nici cea mai mică șansă să treacă.

  „Nu mă simt în pericol. Parlamentarii coaliției de guvernare nu vor vota mâine moțiunea de cenzură. Dacă vor să participe de divertisment, dar nu vor vota”, a spus premierul Florin Cîțu, potrivit Aleph News.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.