joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Florin Cîțu demisionează de la șefia Senatului, la presiunea liberalilor

  de - | 29 iunie 2022, 11:11 AM | Politikos

  1

  Liberalii nu-l mai vor pe Florin Cîțu nici la șefia Senatului. Într-o ședință de urgență la care a participat și premierul Nicolae Ciucă, liberalii l-au forțat pe Cîțu să demisioneze, în caz contrar urma să fie schimbat, informează Hotnews.ro.

  Florin Cîțu a spus că Nicolae Ciucă i-a cerut demisia și a comentat că „era penibil” să-și lase colegii să voteze împotriva sa.

  El a adăugat că i s-au reproșat „declarațiile de ani de zile despre măsurile care fac rău românilor”, mai exact cele propuse de PSD.

  „Funcțiile nu sunt pe viață”, a spus el.

  Cîțu a spus că e convins că rămânea în funcție dacă nu era coalitia cu PSD. „Cel mai tare am supărat PSD”, a adăugat el.

  Citește mai mult pe Hotnews.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Jigodia trebuia sa fie inlaturata de mai mult timp;acum ea este demisie,insa in fapt este o debarcare la cererea colegilor de banda politica. Ar trebui sa urmeze actiuni de tragere la taspundere juridic pentru dezastrul provocat in Romania .

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.