joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Florin Cîțu își dă demisia din fruntea PNL

  de - | 2 aprilie 2022, 1:11 PM | Politikos

  0

  Florin Cîţu şi-a anunţat demisia din fruntea partidului, după ce mai mulţi lideri ai formaţiunii i-au cerut să se retragă din conducerea PNL, precizând că ar fi vrut să îşi prezinte demisia în faţa colegilor, după ce liderii liberali au lupsit de la şedinţa BEx convocată de preşedintele demisionar al formaţiunii, potrivit Adevărul.ro.

  Aş fi vrut să îmi prezint demisia în faţa colegilor mei. Nu s-a putut, nu au fost acolo, aşa că doar am înregistrat-o la partid. Din acest moment am demisionat din funcţie”, a declarat Florin Cîţu, sâmbătă, în urma convocării unei şedinţe BEx a PNL, la care memrbii formaţiunii nu au fost prezenţi.

  Liderul demisionar al PNL, a mai adăugat: „Această şedinţă BEx este singura şedinţă statutară convocată în acest weekend. (…)Era o şansă pentru a le mulţumi că am lucrat împreună.(…) Din păcate nu am avut şansa să vorbesc cu colegii mei”.

  Florin Cîţu a precizat, fiind întrebat dacă va demisiona şi din funcţia de preşedinte al Senatului, că acolo „sunt alte discuţii”, rămânând „de văzut ce se întâmplă şi acolo”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.