vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  PSD câștigă Timișul – Alfred Simonis, președintele Camerei Deputaților pleacă în administrația locală

  de - | 10 iunie 2024, 7:02 AM | Regional

  0

  (foto: Alfred Simonis/Facebook)

  Alianța PSD-PNL, prin candidatul Alfred Simonis (PSD) a reușit să câștige președinția Consiliului Județean Timiș, după o luptă strânsă împotriva președintelui în funcție, Alin Nica (ex-PNL, devenit candidat Dreapta Unită după ce a plecat din partid tocmai din cauza deciziei PNL de a candida împreună cu PSD în Timiș).

  Potrivit numărătorii paralele a PSD, Simonis a câștigat funcția de președinte al CJ Timiș, astfel că din septembrie va pleca de la președinția Camerei Deputaților în administrația locală.

  Victoria de la județ vine după înfrângerea categorică din Municipiul Timișoara, unde primarul Dominic Fritz (USR) l-a depășit pe Nicolae Robu, candidatul PSD-PNL.

  PSD s-a impus și la Primăria Municipiului Lugoj, noul primar urmând să fie Călin Dobra, fost deputat în perioada 2016-2020. Restul orașelor din județ au fost împărțite între PSD și PNL.

  sursa: Știri pe surse

  Citește și: Cine a câștigat alegerile, conform exit poll-urilor centrale

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.