sâmbãtã, 13 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  PSD Arad organizează în sfârșit, dar la început de an, în 19 ianuarie, alegeri județene. Este așteptat premierul Marcel Ciolacu

  de Alin Olteanu | 11 ianuarie 2024, 10:42 AM | Politikos | Recomandările editorilor

  5

  Președintele Fifor și secretarul general Florin Tripa

  După „lupte seculare”… nu că ar exista neapărat asemănări cu textele și situațiile din piesele lui Caragiale, centrul, mai precis conducerea centrală a PSD, a plecat urechea la rugămințile colegilor subordonați de la Arad și a programat alegeri în cadrul organizației județene, alegeri care sunt așteptate de… mult timp, mai ales de către cei care conduc filiala.

  Așa cum se știe, ne referim la cei care sunt la curent cu situația politică, Mihai Fifor, liderul PSD Arad era și este, cel puțin până la alegeri, președinte interimar.

  Această situație de interimat nu-i convenea nici lui, președintelui, dar nici celor care îl susțin pentru încă un mandat la vârful PSD Arad, fiindcă se știe: un președinte interimar poate fi schimbat oricând, unul „plin” – doar când face greșeli mari sau nu își îndeplinește promisiunile electorale sau pragurile impuse de centru.

  Revenind la alegerile acceptate de centru pentru PSD Arad, acestea se vor desfășura peste opt zile, mai precis în 19 ianuarie 2024.

  Din informațiile noastre, dar și din practica de până acum din cadrul formațiunii, la alegeri sunt șanse mari să participe și președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, acesta făcându-și o obișnuință în a spune „prezent” la conferințele județene.

  Până la această oră știm doar că Mihai Fifor va candida pentru un nou mandat și credem că va și rămâne singurul.

  Citește și: Bucurie mare la PSD Arad: Avem candidat pentru Primărie!

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Tripa este tinut in brate de Fifor (un oltean din import, pripasit pe la Arad, precum Falconetti), care este tinut in brate de Ciolacu! Sigur ca vine la Arad ca sa se asigure de succesul lui Fiforica, un leader slab, uitat de lume si fara prestanta politica. Fifor il tine aproape pe galagiosul Tripa (o bashina toxica), drept pret al recunostintei ca asta din urma l-a tradat pe Caprar, care a fost debarcat si inlocuit cu olteanul migrator! Mai aradenilor, chiar asa v-ati prostit, ca tot olteni alegeti?! Si inca ceva: PSD-ul aradean TREBUIE sa fie slab, pentru a asigura suprematia PNL…..dar ce ne facem ca AUR Arad este condus de fostul sef de cabinet a lui Falconetti?! Deci trebuie sa ne reorientam spre alte formatii, ca de PSD; PNL si UDMR ne-am saturat!

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.