Protest HoReCa, în Piața Victoriei din Capitală: „Vrem să muncim!”

  de Special Arad | 7 octombrie 2020, 9:27 PM | Naţional

  0

  Angajații din industria HoReCa (Hoteluri, Restaurante, Cafenele) s-au adunat în Piaţa Victoriei, miercuri seară, pentru a protesta față de măsurile luate de autorități. Menționăm că în Capitală 12.000 de localuri au fost închise din nou în interior.

  Oamenii sunt paşnici, dar mulţi dintre ei nu poartă mască. „Vrem să muncim”, „Nu îl vrem pe Arafat”, „Jos Guvernul”, scandează protestatarii.

  Ninel Dănilă, patronul unui restaurant din Capitală şi unul dintre iniţiatorii acţiunii, a motivat acţiunea pentru că au fost destul de multe repercursiuni în urma faptului că industria s-a închis în perioada anterioară şi “acum nu mai vrem să mai trecem prin aşa ceva”, scrie agerpres.ro.

  „Nu există niciun orizont în treaba asta pentru că, dacă se întâmplă ca numărul de cazuri să crească, vă daţi seama că nu se va mai deschide nimic în perioada următoare. Şi noi vrem să ştim care este ajutorul clar din partea Guvernului pentru noi. Nu stăm cu mâna întinsă, nu vrem să stăm cu mâna întinsă. Eu, personal, niciodată nu am stat, muncesc de 25 de ani în domeniul acesta, dar nu mai îmi permit să stau acasă şi nu mai am soluţii”, a afirmat Dănilă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.