marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Prostituţie mascată, chiar lângă sediul DNA!

  de Special Arad | 7 iulie 2015, 12:25 PM | Recomandările editorilor

  1

  Un cetațean italian a fost acuzat de proxenetism după ce în salonul de masaj pe care îl administra au fost descoperite mai multe tinere care practicau prostituția. Bordelul mascat era situat aproape de centrul Capitalei, la doar câteva sute de metri de sediul central al DNA, potrivit reteauadestiri.ro.

  Cetăţeanul italian Marco Zambelli lua de la fete 50 la sută din câștigurile acestora, în condițiile în care o ora de “masaj” costa 200 de lei.

  Iar pentru a fi sigur că nu este tras pe sfoară de tinerele angajate, italianul le supraveghea prin camere video și dacă pierdeau timpul cu vreun client le taxa în plus.

  În urma activităților efectuate de polițiștii Secției 3, pe parcursul lunii iunie a.c. a rezultat faptul că, într-un imobil situat în sectorul 1, funcționează sub paravanul unui salon de masaj, o societate al cărei administrator este un cetățean italian, o locație, unde mai multe tinere practicau prostituția în folosul acestuia. În urma audierilor efectuate s-a stabilit faptul că, suspectul contoriza activitatea tinerelor și sumele de bani ce îi reveneau în raport de numărul bărbaților prezenți în salon și perioada de timp petrecută cu aceștia.- arată comunicatul dat de Poliția Capitalei

  În urma perchezițiilor pe care polițiștii le-au făcut la salonul respectiv, oamenii legii au confiscat 2.500 de lei, mai multe telefoane mobile, cartele SIM, documente precum și înscrisuri în care erau înregistrate sumele de bani încasate zilnic de către persoana bănuită.

  Italianu a fost reținut sub acuzația de proxenetism și va fi prezentat magistraților cu solicitare de arestare preventivă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.