O nouă bornă a suferinței pentru arădeanul Ovidiu Hațegan. Tatăl lui a murit la vârsta de 77 de ani

  de - | 12 May 2022, 4:49 PM | Sport

  0

  O nouă tragedie a avut loc în această dimineață pentru Ovidiu Hațegan (41 de ani). Arbitrul FIFA a fost informat că tatăl său a murit la vârsta de 77 de ani.

  Romică Hațegan, tatăl arbitrului, se afla în spital de mai multă vreme, însă medicii de la terapie intensivă n-au putut să-l salveze și în cursul zilei de astăzi l-au anunțat pe Ovidiu Hațegan că tatăl său a decedat.

  În luna noiembrie 2018, „centralul” a fost delegat la partida Olanda – Germania (scor final 2-2) din UEFA Nations League. La pauza meciului, Hațegan a primit o veste teribilă, comunicându-se că mama lui a decedat.

  „Am văzut ca am două apeluri nepreluate, mi-am dat seama că ceva nu e în regulă. Am sunat și am aflat ce s-a întâmplat. Am început să plâng, am vorbit cu Roberto Rosetti, mi-a zis că e alături de mine. M-a susținut, au contat foarte mult vorbele lui. Mi-a zis să intru pe teren și s-o fac pentru memoria mamei mele. Așa s-a întâmplat, știu cât de mândră era de mine”, a spus Ovidiu Hațegan la momentul respectiv, într-un interviu pentru UEFA.

  Ovidiu Hațegan n-a fost lipsit de ghinion în ultima perioadă, iar pe 28 martie a trecut printr-un alt moment critic, care-i poate afecta cariera de arbitru. Acesta a fost operat la Timișoara după ce a simțit dureri în zona pieptului și i s-a transmis că a suferit un infarct. După montarea unui stent, Hațegan și-a revenit, însă, cel puțin pentru o perioadă, nu va mai putea oficia la meciurile de fotbal.

  sursa: prosport.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.