INTERNAȚIONAL: Dimploma „Râul Trezirii în pustietatea Insulei Thassos” se acordă fratelui nostru întru Domnul, Samuel Caba

  de Special Arad | 30 December 2014, 1:18 PM | Pamflet

  0

  Îi acordăm lui Samuel Caba-Internațional dimploma „Râul Trezirii în pustietatea Insulei Thassos”, pentru că numai el și Duhul Sfânt știu cum e să rămâi în mijlocul drumului, cu mașina defectă, taman în Insula Thassos, la mii de kilometri de acasă.

  Robul lui Dumnezeu nu numai că se ruga, dar ne și îndemna – via Facebook – să ne rugăm în grup, din orice colț al Globului, ca Diavolul să nu-i strice concediul. 

  Ia de aici, BREAKING NEWS din iulie:

  Sprijin in rugaciune !

  Dragii mei,
  Va rog sa va rugati pt noi pt ca sa defectat masina si speram sa se poata repara so sa nu coste mult. Stiu ca diavolul vrea sa ne strice concediul dar nu cred ca va reusi, alegem sa ne bucuram in Domnul!” (vezi aici)

  Pe lângă dimplomă, considerăm că-i șade bine și porecla „Samuel Caba-Internațional”, pe care i-am dat-o așa, ca un bonus sanctus, fiindcă bisericuța lui, „Râul Trezirii”, se extinde și prosperă, având deja filiale nu numai la Pecica și Zădăreni, dar și în Austria, Bologna și Ferrara! Nimic fără Domnul! 

  13-INTERNATIONAL

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.