vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Proiect unic în Bucureşti pentru 2015. Ce se încearcă ne va aduce pe prima pagină în presa din toată lumea

  de Special Arad | 27 decembrie 2014, 11:46 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Proiectul handbalistic al anului 2015: un meci în aer liber, pe Arena Naţională. Primul joc cu potenţial, CSM Bucureşti – HCM Baia Mare, în finala Ligii Naţionale feminine, relatează prosport.ro.

  CSM Bucureşti şi-ar dori să joace finala Ligii Naţionale de handbal feminin, cu HCM Baia Mare, în aer liber, pe Arena Naţională. Dacă nu va avea succes cu acest demers, atunci va încerca organizarea Bucharest Trophy (august 2015) pe arena bucureşteană.

  Din dorinţa de a câştiga în notorietate şi a atrage cât mai mulţi suporteri în viitorul apropiat, echipa de handbal feminin CSM Bucureşti are în plan câteva idei. Una dintre acestea este să organizeze, în premieră în România, un meci de handbal în aer liber. „Este timpul ca handbalul să treacă la un alt nivel de vizibilitate şi mediatizare, astfel că vom încerca şi noi să venim cu ceva nou. Aţi văzut cum au reuşit polonezii să umple un stadion întreg la Varşovia la un meci de volei (n.r. meciul de deschidere de la Campionatul Mondial din 2014)? Ne dorim acelaşi lucru şi noi pe Arena Naţională, la handbal” , a declarat Constantin Căliman, directorul general al CSM Bucureşti.

  Citește mai mult pe prosport.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.