219.132,30 RON a costat spectacolul de ziua lui Ponta!

  de Special Arad | 15 decembrie 2014, 11:21 AM | Naţional

  0

  În 20 septembrie 2014, Victor Ponta îşi sărbătorea ziua de naștere și anunța a treia oară candidatura la prezidenţiale, organizând un spectacol pe Arena Naţională din Bucureşti.

  Pentru desfășurarea acestui eveniment, PSD  a închiriat Arena Naţională cu suma de 219.132,30 RON, la care se adăuga şi consumul de utilităţi.

  Mai jos puteți citi toate detaliile referitoare la suma totală, entitatea juridică, numele și calitatea persoanei care a reprezentat entitatea juridică ce a încheiat contractul de închiriere a Arenei Naționale, în data de 20 septembrie. Cererea către Consiliul General al Municipiului București a fost realizată de către Vlad Petreanu, care afirmă următoarele, pe blogul său:

  Privind la tv lansarea nord-coreeană din septembrie, am vrut să ştiu cât a plătit PSD pentru închirierea stadionului. De aceea, am trimis Primăriei Municipiului Bucureşti o solicitare oficială în acest sens, pe baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public”

  Ponta Arena Nationala

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.