luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  FRF: 4 categorii de persoane pot avea acces la meciurile Europeanului de fotbal de pe Arena Naţională

  de - | 2 iunie 2021, 9:54 AM | Sport

  0

  Arena Națională

  Federaţia Română de Fotbal (FRF) a publicat, marţi, pe site-ul său oficial, procedura de acces pe Arena Naţională din Capitală la meciurile din cadrul EURO 2020, conform căreia patru categorii de persoane pot asista la partide.

  Având în vederea legislaţia naţională în vigoare privind desfăşurarea evenimentelor sportive pe timp de pandemie de COVID-19, pot asista din tribune la meciurile EURO 2020 de pe Arena Naţională din Bucureşti următoarele categorii de persoane:

  A. Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
  B. Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii meciului
  C. Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2
  D. Persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înaintea începerii meciului.

  Conform comunicatului FRF, deţinătorii de bilete la meciurile EURO 2020 de pe Arena Naţională care se încadrează în categoriile de mai sus trebuie să facă dovada imunizării de COVID-19.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.