Decizie UEFA: Chiar dacă va ploua nu se vor trage acoperișurile pe stadioane.

  de - | 13 iunie 2021, 7:04 PM | Sport

  0

  În această seară va avea loc meciul Austria-Macedonia de Nord, în Grupa C a Campionatului European, care se va disputa la Bucureşti. Acoperişul Arenei Naţionale nu va fi tras chiar dacă va ploua. Decizia aparţine UEFA, motivul fiind că nu toate arenele pe care se joacă au acoperiş, a precizat Răzvan Mitroi, manager de comunicare la FRF.

  „Am văzut opinii critice că nu am tras acoperişul, e o altă decizie a UEFA care e de când s-a conturat EURO 2020 de a nu se folosi niciun acoperiş pe niciuna dintre arene la EURO. Nu toate arenele au acoperiş. Mi se pare că doar vreo şapte şi s-a hotărât pentru condiţii egale să se joace în mediu natural. Se va juca cu ploaie dacă e ploaie”. a spus Răzvan Mitroi.

  Ieri, terenul de pe Arena Naţională a fost inundat din cauza ploii. Ulterior, apa a fost evacuată cu ajutorul sistemului de drenaj al arenei, iar acum gazonul se află într-o stare bună.

  Reprezentanţii PMB au declarat, pentru Digi24, că apa care s-a strâns pe stadion s-a scurs în scurt timp după ce s-a oprit ploaia, nefiind nevoie de tunurile de uscare.

  Citeste mai multe pe adevărul

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.