vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Progresul din orașul Arad se remarcă printr-un… WC public. E SF… și nu e o glumă! | Video

  de Raluca Medeleanu | 9 ianuarie 2019, 3:59 PM | Recomandările editorilor | Strada

  1

  Când ajungi să te minunezi de un WC, realizezi cu adevărat cât de înapoiat e orașul în care locuiești…

  Dar iată-ne în fața faptului împlinit. Providența a făcut ca, aflați într-o plimbare prin cartierul Micălaca, să ne cadă privirea, în parcul Orizont (actual cu nume de sfântă… Maria), asupra unui element mai mult decât futurist, comparativ cu peisajul din jur. Da, ne-a „iemoționat” un wc public! Nu mai văzusem ceva similar decât la Bruxelles (glumă neintenționată), astfel încât am hotărât să redăm, de această dată, un articol laudativ asupra acestei chestii cvasisofisticate.

  Ca o scurtă recapitulare, trebuie să ne amintim faptul că în urmă cu exact două ierni am realizat un reportaj prin care criticam dur lipsa toaletelor publice în oraș și prin care dădeam exemple din țările mai de „Doamne, ajută!”, unde totul este automatizat, fiecare toaletă, chiuvetă, ușă funcționând pe senzori, eliminând nevoia de a da salariu din bugetul local unui om care să-ți dea bucata de hârtie igienică și să-ți descuie ușa.

  Ei, bine, doamnelor și domnilor, puneți-vă centura de siguranță și minunați-vă de WC-ul SF din parcul Sf. Maria! În video-ul de mai jos puteți observa cum podeaua „se spala singură” și nu numai.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.