marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Programul întreruperilor de energie electrică pentru perioada 10 – 16 august, în județ

  de Special Arad | 5 august 2020, 4:11 PM | Știri Arad

  2

  „Aproape nicio zi fără întreruperi programate de curent! Urmează Zădăreni” – am scris ieri, anunțând întreruperile programate de curent electric de astăzi până sâmbătă, în municipiul și în judeul Arad. Corect ar fi fost: nicio săptămână fără întreruperi programate de curent.

  Iată localitățile în care compania E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune ARAD anunță noi întreruperi și lucrări la rețeaua electrică, săptămâna viitoare:

  Luni, 10 august, localitățile afectate vor fi Sânleani și Livada, între orele 09:00 – 17:00.

  Marţi și miercuri, 11-12 august, localitatea Macea, tot între orele 09:00 – 17:00.

  Joi, 13 august, curentul electric va fi oprit la Turnu în același interval orar, iar vineri, 14 august, la Șofornea, tot între 09:00 – 17:00.

  Aceste întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, precizează compania.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.