Programul întreruperilor de energie electrică pentru perioada 10 – 16 august, în județ

  de Special Arad | 5 august 2020, 4:11 PM | Știri Arad

  2

  „Aproape nicio zi fără întreruperi programate de curent! Urmează Zădăreni” – am scris ieri, anunțând întreruperile programate de curent electric de astăzi până sâmbătă, în municipiul și în judeul Arad. Corect ar fi fost: nicio săptămână fără întreruperi programate de curent.

  Iată localitățile în care compania E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune ARAD anunță noi întreruperi și lucrări la rețeaua electrică, săptămâna viitoare:

  Luni, 10 august, localitățile afectate vor fi Sânleani și Livada, între orele 09:00 – 17:00.

  Marţi și miercuri, 11-12 august, localitatea Macea, tot între orele 09:00 – 17:00.

  Joi, 13 august, curentul electric va fi oprit la Turnu în același interval orar, iar vineri, 14 august, la Șofornea, tot între 09:00 – 17:00.

  Aceste întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, precizează compania.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.