Aproape nicio zi fără întreruperi programate de curent! Urmează Zădăreni

  de Special Arad | 4 august 2020, 7:37 PM | Știri Arad | Zădăreni

  0

  E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune Arad a efectuat astăzi lucrări de reparaţii şi întreţinere ale instalaţiilor şi reţelor electrice la Macea și pe mai multe străzi din Arad, pentru care au oprit curentul electric timp de câteva ore, iar mâine urmează alte întreruperi la Iratoșu, Lipova și, din nou, alte străzi din Arad atât miercuri, cât și joi și vineri și sâmbătă (detalii aici). De asemenea, în cursul zilei de ieri au fost anunțate noi întreruperi/lucrări în localitățile Bătuța (joi) și Dumbravița (vineri).

  Astăzi, compania anunță o nouă întrerupere programată a furnizării energiei electrice, tot în această săptămână.

  Vineri, 7 august, între orele 14:00 și 18:00, se va lua curentul în Zădăreni. Nu în întreaga localitate, doar parțial, ce-i drept, compania nu a precizat însă cu exactitate străzile.

  „Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul”, anunță compania E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.