miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  O serie suplimentară de întreruperi de curent, anunțate de E-Distribuție, pentru săptămâna viitoare în județul Arad

  de Special Arad | 22 octombrie 2023, 11:52 AM | Știri Arad

  1

  Compania E-Distribuție Banat anunță noi întreruperi de curent în județul Arad, pe lângă cele programate inițial pentru săptămâna viitoare.

  „E-Distribuţie Banat a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare.

  Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora”, transmite compania.

  Următoarele întreruperi sunt programate în perioada următoare:

  Miercuri, 25 octombrie, între ora 09:00 și 17:00: Petriș, Seliște, Corbești, Roșia-Nouă, Obirșia;

  Joi, 26 octombrie, între ora 09:00 și 17:00: Toc (parțial), municipiul Arad, pe str. Poetului, Jiului și la SC Sabina Trans;

  Vineri, 27 octombrie, între ora 09:00 și 17:00: Toc (parțial), municipiul Arad, pe Bulevardul Dragalina nr. 16.

   

  Citește și știrea cu seria de întreruperi anunțate inițial: Întreruperi de curent, programate în județul Arad între 23 și 27 octombrie · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.