Programul Direcțiilor de evidență a persoanelor ale oraşelor Pîncota şi Sebiş, pe perioada electorală

  de Special Arad | 7 June 2017, 10:39 AM | Almaş | Covăsânţ | Pâncota | Sebiş | Știri Arad

  0

  Știri Arad. În scopul asigurării condiţiilor optime desfăşurării procesului electoral, reprezentat de alegerile locale parţiale pentru desemnarea primarilor în comuna Almaş şi comuna Covăsînţ ce vor avea loc în data de 11.06.2017, Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Arad şi Serviciile Publice Comunitare Locale de Evidenţă a Persoanelor ale oraşelor Pîncota şi Sebiş, servicii la care sunt arondați pe linie de evidență a persoanelor cetățenii domiciliați pe raza celor două comune şi-au adaptat programul de lucru cu publicul, în vederea soluţionării în mod operativ a solicitărilor privind eliberarea documentelor de identitate persoanelor cu drept de vot, astfel:

  Sâmbătă, 10.06.2017 între orele 08,00-16,00

  Duminică, 11.06.2017 între orele 07,00-21,00

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.