joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Loredan Bogdan, profesorul de sport de la Pecica și-a dat demisia. Povestea sa va continua, cu siguranță, la Poliție, fiindcă au apărut alte victime și probe!

  de Andreea Daniela B. | 25 martie 2022, 3:23 PM | Dezvăluiri | Știri Arad

  0

  (foto: Facebook, Loredan Bogdan)

  Ultimele două zile au fost unele agitate.  Comportamentul imoral (și nu doar atât) al profesorului de sport Loredan Bogdan, dezvăluit în exclusivitate de ziarul Special Arad, a atras o atenție, ca să fim în ton cu limbajul de pe internet, virală asupra sa.

  Reclamat de o tânără în vârstă de 16 ani de la Liceul „Gheorghe Lazăr” Pecica, acesta a ajuns în fața comisiei de disciplină, dar și a polițiștilor de la secția din Pecica care în prezent îl cercetează penal.

  Astfel reamintim că în cursul zilei de ieri a avut loc, la Liceul „Gheorghe Lazăr” Pecica o întrunire a comisiei de disciplină pentru a decide soarta proaspătului profesor după ce schimbul de mesaje obscene și cu tentă sexuală dintre el și eleve a ajuns în presa locală, dar și națională.

  După ce ambele părți au discutat cu comisia formată din profesorii de la liceu, respectiv colegii lui Loredan Bogdan, urma să se ia o decizie prin care se hotăra soarta profesorului de sport. Mai exact, în cursul zilei de azi trebuia să apară un comunicat oficial prin care se explicau măsurile luate.

  Ei bine, surse din interiorul școlii ne-au declarat că între timp profesorul Bogdan și-a dat demisia, zvon confirmat până la urmă și de Daniel Toth, directorul școlii: „Aceasta a fost dorința lui. Mâine vă putem comunica decizia finală după ce se întrunește consiliul de administrație„.

  Această poveste sordină, cum o catalogam noi, nu e neapărat finalizată prin demisia fostului profesor, ci ea continuă, informațiile Special Arad fiind acelea că, la sediul Poliției, Loredan Bogdan va fi obligat să răspundă și la alte situații în care a fost implicat. Astfel, sursele noastre susțin că există probe concludente că acesta a folosit un limbaj similar celui prezentat de ziarul nostru, miercuri seara, destinatare fiind alte eleve, dintre care cel puțin una cu vârstă și mai mică de 16 ani. Nu se știe daca, deocamdată, aceste fete au ajuns la sediul Poliției Pecica, dar e o chestiune de „ore”.

  De asemenea, ziarul nostru a fost deja contactat de mai multe persoane și vom reveni asupra subiectului.

  Citește și Profesorul și eleva: „Doar o poză să salivez puțin și la somn” – o poveste sordidă de perversiune sexuală la un liceu din Pecica

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.