sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Procurorul-șef DNA, Laura Codruța Kovesi – premiată de Ambasada SUA

  de Special Arad | 11 aprilie 2014, 8:39 AM | Naţional

  0

  (foto: Captură video ProTV)

  Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a primit, joi seara, premiul cel mare de la însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA, Duane Butcher, în cadrul primei ediții în România a premiilor „Femei curajoase din întreaga lume”.

  Pe lângă procurorul-șef al DNA, au mai fost premiate istoricul Lya Benjamin, pentru dezvăluirile privind Holocaustul din România, poeta și dizidenta Ana Blandiana, reporterul de investigații Ondine Gherghuț, comisarul șef de poliție Viorica Marincaș, prima femeie numită șef al unui inspectorat județean de poliție și ecologista Felicia Ienculescu-Popovici.

  „În anul 2007, Departamentul de Stat a înființat premiile „Femei curajoase din întreaga lume”, pentru a onora calitățile de conducător al unei femei extraordinare care au jucat un rol important în transformarea societăților lor. Femeile pe care le onorăm în aceasta seară au vieți extraordinare”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.