vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Procurorul care îl cercetează pe Dragnea ar putea fi retras din DNA

  de - | 16 octombrie 2018, 8:55 AM | Naţional

  0

  (foto: Agerpres)

  Guvernul a modificat ieri legile justiţiei, în lipsa avizului Consiliului Superior al Magistraturii. Asta deşi ordonanţa prevede schimbări care afectează tocmai cariera magistraţilor – pensionarea şi vechimea. Odată cu publicarea OUG în Monitorul Oficial, mai mulţi procurori anticorupţie ar putea fi obligaţi să se întoarcă la parchetele de unde au plecat, deşi au ajuns la DNA prin concurs, scrie stirileprotv.ro.

  Motivul? Nu ar avea vechimea impusă de ministrul justiţiei. Printre ei se numără şi procurorul care îl cercetează pe Liviu Dragnea, în Dosarul Teldrum.

  •  Citește și: Guvernul are pe „masă” Ordonanța de Urgență care amână până în decembrie 2022 pensionarea anticipată a magistraților. Vezi ce alte prevederi conține actul Executivului

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.