Procurorii s-au sesizat și îl vor cerceta pe agresorul din zona Gării Arad, prezentat de Special Arad

  de Special Arad | 27 martie 2017, 11:08 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad-Comunicat – Urmare articolului de presă intitulat Pumnii mei, minte nu are”! Un bărbat, lovit cu bestialitate de un agent de pază în fața Gării din Arad (VIDEO), din data de 26.03.2017 al publicaţiei SPECIAL ARAD, Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de  purtare abuzivă,  prev. de art. 296  alin 2 C.pen, constând în aceea că în data de 26.03.2017  un agent de pază  aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu a lovit cu pumnul o altă persoană ce se afla în faţa gării din Arad.

  În legătură cu aspectele menţionate s-a format un dosar penal, urmând să se efectueze cercetări în vederea stabilirii circumstanţelor comiterii  infracţiunii  şi a identificării tuturor persoanelor responsabile.

  Citește articolul care a declanșat reacția procurorilor:  „Pumnii mei, minte nu are”! Un bărbat, lovit cu bestialitate de un agent de pază în fața Gării din Arad (VIDEO)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.