„Pumnii mei, minte nu are”! Un bărbat, lovit cu bestialitate de un agent de pază în fața Gării din Arad (VIDEO)

  de Andrei Fuliaș | 26 martie 2017, 3:46 PM | Știri Arad

  8

  Știri Arad. Mulți spun că Aradul este un oraș „mort”. Că aici nu se petrec multe lucruri. Ei bine, noi am spune că arădenii nu contenesc să ne uimească. Trebuie doar să fim atenți, fiindcă lucruri mai mult sau mai puțin normale se întâmplă în fiecare zi.

  Ei bine, astăzi am primit pe adresa redacției un filmuleț în care un bărbat este lovit cu bestialitate de un agent de pază în plină stradă. Mai exact, întâmplarea s-a petrecut chiar pe platoul din fața Gării din Arad.

  În materialul video pe care îl puteți viziona și dumneavoastră puțin mai jos, se poate observa cum un bărbat, cel mai probabil puțin turmentat, este luat de către un agent de pază și îmbrâncit în primă fază. Fiindcă bărbatul nu vroia să se lase îmbrâncit de către agentul de pază, acesta din urmă, probabil într-un moment de pură inspirație, îi aplică un pumn direct în figură bărbatului. Că a fost sau nu turmentat bărbatul respectiv, că o fi zis ceva ce nu i-a convenit musculosului agent de pază, gestul ultimului nu este deloc unul de apreciat. Dimpotrivă! Rolul unui agent de pază, cel puțin în teorie, este să aplaneze conflicte, nu să aplice „legea pumnului”. După cum se poate vedea și pe materialul video, bărbatul în cauză nu dă nici măcar o secundă semn că ar vrea să îl lovească pe respectivul agent de pază.

  Așadar, în Arad n-ai cum să te plictisești, mai ales când te poți trezi că un individ te consideră sacul său de box, încordându-și mușchii de față cu toată lumea. Bravo, domnule agent de pază, ai arătat că ești bărbat!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Se vede clar pe filmare ca gardianu se fereste pentru ca ala incearca sa il loveasca , sincer nici voi nu ati sta , cred , sa va loveasca orice om turmentat si sa va scuipe , meseria lui ii sa mentina ordinea , dupa daca mergeti pe la gara si va injura si va scuipa asa om , tot voi mergeti la politie si plangeti ca s-o luat de voi

   +6 voturi
   +1
   -1
  2. Andei…nu vreau sa te critic,dar nici vdeoclipul nu prea ne arata fata “zmeului” inteleg e facut de la oarecare distanta,da, nici tu nu ne dai numele lui intreg asa cum e firesc cand scrii de cineva anume …asa ca sa stim pe cine sa ocolim prin gara! nu cumva il cheama Savu?! ori asta a si fost intentia articolului? si anume; acela de a ne da cu presupusul pana una alta,de ce?!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.