vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Procurorii DIICOT „desființează” festivalul Neversea: captură de zece kilograme de droguri!

  de Special Arad | 4 iulie 2019, 11:26 AM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  Patru tineri care transportau zece kilograme de canabis de la Cluj spre Constanța pentru a fi vândute la Neversea au fost arestați de procurorii DIICOT Ploiești.

  Grupul de traficanți din Cluj era format din trei bărbaţi şi o femeie. Aceştia se îndreptau spre Constanța urmând să participe la festivalul Neversea care începe joi pe litoral, au declarat surse apropiate anchetei citate de Adevărul.

  În bagajele celor patru tineri au fost descoperite 10 kilograme de droguri, în mare parte canabis. Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi ulterior arestaţi preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Prahova.

  În urmă cu două zile, un alt tânăr a fost arestat la Constanţa tot pentru trafic de droguri. Acesta avea în casă un kilogram de substanţe interzise, de la ecstasy până la haşiş, porţionat deja pentru vânzare. Anchetatorii au precizat că drogurile erau pregătite pentru a fi vândute tinerilor care urmau să participe la acelaşi festival.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.