PRO România: „Silviu Dimofte, soluția corectă pentru dezvoltarea Ineului”

  de - | 15 august 2020, 1:21 PM | Comunicate contra cost

  0

  PRO România și-a identificat și stabilit oficial candidatul pentru Primăria Orașului Ineu, una dintre cele mai importante primării din județul Arad. În vârstă de 41 de ani, absolvent de Drept și cu studii post-universitare în Relații Internaționale la Academia de Poliție, tată a doi copii, Silviu Dimofte este soluția cu care PRO România se va prezenta în fața ineuanilor pe 27 septembrie.

  „Ne bucurăm că domnul Silviu Dimofte a acceptat propunerea de a se alătura echipei PRO România. Este un om serios și un profesionist, care acum face parte dintr-o echipă pe măsură. Experiența pe care acesta a acumulat-o în administrația locală îi oferă acestuia o mai bună viziune asupra modului în care trebuie făcute lucrurile la Ineu”, spune președintele filialei județene a PRO România, Flavius Măduța.

  În ceea ce îl privește pe Silviu Dimofte, acesta are o vastă experiență în administrația locală, având în „bagaj” trei mandate de consilier local al orașului Ineu, dar mai ales cei nouă ani în care acesta a fost jurist în cadrul Primăriei Șicula.

  „Înainte de toate, aș vrea să le mulțumesc colegilor din PRO România pentru încrederea acordată. Cunoscându-i, sunt sigur că, împreună, vom face lucruri bune atât pentru Ineu, cât și pentru județul Arad. În ceea ce mă privește, ineuanii mă cunosc deja foarte bine și știu că, de atâția ani, lupt pentru binele și bunăstarea lor, a noastră, a tuturor celor care trăim în Ineu și Mocrea. De mic copil, mama (medic) și tata (profesor) m-au învățat că, înainte de toate, trebuie să fac bine. Asta a fost deviza mea toată viața și asta vreau să fac și de acum înainte. Consider că am deja suficientă experiență în administrația locală și că înțeleg pe deplin cum trebuie făcute lucrurile corect. Planuri am multe, însă pentru început este nevoie de dezvoltare. Avem nevoie de un parc industrial, așa cum vedem că există la Chișineu-Criș. Avem nevoie de locuri de muncă pentru ineuani și locuitorii din zonă. De asemenea, consider importantă readucerea apei la o calitate adecvată și prețuri decente, pentru că cetățenii merită mai mult decât ceea ce primesc acum. În același timp, ineuanii au nevoie de readucerea spitalului social către nevoile lor. Ineul a stat prea mult pe loc, din cauza unor interese personale sau de grup. A venit timpul ca ineuanii să fie reprezentați așa cum se cuvine”, spune Silviu Dimofte, candidatul PRO România la Primăria Orașului Ineu.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.