Prins cu arme în mașină, pe autostradă, aproape de Arad! A amenințat că își ucide fosta soție

  de - | 6 iunie 2022, 8:06 PM | Regional

  0

  Un bărbat care și-a amenințat fosta soție și pe mama acesteia cu moartea a fost prins de polițiști în timp ce se deplasa spre locuința femeilor. El a fost prins aproape de granița cu județul Arad, pe autostradă, între Ilia și Deva.

  Bărbatul s-a întors în țară din Belgia cu scopul declarat de a-și omorî fosta soție, dar și pe fosta soacră.

  „În urma activităților investigative și de cercetare penală efectuate de polițiștii Serviciului Investigaţii Criminale şi cei ai Serviciului Arme, Explozivi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Hunedoara, cu sprijinul poliţiştilor Direcţiei Operaţiuni Speciale, la data de 4 iunie 2022, în jurul orei 17:00, pe autostrada A1, între localităţile Ilia şi Deva, a fost depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 40 de ani, cu privire la care existau informaţii că ar deţine asupra sa o armă de vânătoare şi ar intenţiona să îşi ucidă fosta soție și pe membri familiei acesteia, aflați într-o comună de lângă municipiul Hunedoara.

  După efectuarea controlului corporal şi al autoturismului, bărbatul a fost condus la sediul IPJ Hunedoara, pentru audieri”, a transmis IPJ Hunedoara. Poliţiştii au stabilit că bărbatul a adresat amenințări cu moartea fostei sale soții și mamei acesteia prin intermediul unor rețele de comunicare. Conform oamenilor legii, bărbatul a procurat „dintr-un stat european şi a deținut și transportat fără drept o armă letală cu țevi lise și trei arme neletale (un pistol, un revolver cu aer comprimat și un pistol de semnalizare, dar şi o pereche de cătuşe metalice) din categoria celor supuse autorizării, precum și muniție aferentă, pe care le-ar fi introdus, ilegal, pe teritoriul României, la data de 4 iunie 2022, fără a le declara organelor vamale (ascunzându-le în bagajele aflate în autoturismul pe care îl conducea)”.

  Citește mai multe detalii pe pressalert.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.