Primul polițist arădean care a donat plasmă: „Meseria noastră de zi cu zi este să ajutăm oamenii”

  de Special Arad | 8 octombrie 2020, 10:11 AM | Știri Arad

  0

  Ministerul Afacerilor Interne a demarat o campanie de donare de plasmă a celor care s-au vindecat de infecția cu noul coronavirus. Primul polițist arădean care a donat plasmă în cadrul acestei campanii este din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Ovidiu Budea.

  Polițiștii arădeni care s-au vindecat de infecția cu noul coronavirus se vor deplasa la Centrul de Transfuzie Sanguină din Arad pentru a dona plasmă în zilele și săptămânile care urmează, când vor fi considerați eligibili. De asemenea, se continuă campania de donare de sânge demarată în această vară, în fiecare zi polițiști din toate structurile I.P.J. Arad prezentându-se la Centrul de Transfuzii Sanguine Arad pentru recoltare.

  „Meseria noastră de zi cu zi presupune să ajutăm oameni, dacă de asta este nevoie acum (n.r. donare plasmă), asta facem. Este o procedură foarte simplă, nedureroasă și încurajez pe toată lumea care a trecut prin această boală să doneze. Durează aproximativ 30 de minute, în funcție de aparat. A fost destul de simplu, stai întins și te odihnești. Nu am nicio problemă și nu cred că cineva va avea vreo problemă. Lumea ar trebui să se mobilizeze și să doneze, e o treabă simplă și mai ales eu și colegii mei cred că ar trebui să dăm un exemplu și să încurajăm și alți oameni să ajute ca să trecem cu toții bine peste pandemia aceasta”, spunea polițistul arădean, Ovidiu Budea.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.