Primarul Radița… la un pas s-o „fure” de la nevastă pe holurile Tribunalului Timiș

  de Andrei George | 13 mai 2016, 10:57 AM | Culise

  1

  Vânzoleală mare în jurul avocaților celor trei primari prinși cu mâța-n borcanul cu miere… Dacă Traian Balint de la Covăsânț și-a angajat avocat cu renume în Timișoara, „Pașca și asociații”, ceilalți doi, Aurel Radița (Șicula) și Theodor Avram (Almaș) au fost mai „cuminți”. Primul și l-a luat avocat pe Marin Gligor din Arad, în timp ce al doilea este apărat de ginerele său, Nistor.

  E clar că oamenii au dreptul la apărare, e alegerea lor și, până la urmă, pe mâna avocaților pot „muri sau renaște”… dar tocmai această chestiune a incitat ieri spiritele în casa legii.

  Cumnatul lui Radița de la Șicula, Nicu Ioțcu, s-a oferit să îi dea acestuia niște avocați bengoși, însă Aurică-șpagă-mică i-a refuzat. Cel puțin într-o primă fază pentru că, date fiind datele problemei de mai jos, s-ar putea să-și schimbe opinia. Nu știm motivele pentru care a refuzat dar putem bănui că unul dintre ele sunt banii…și că, probabil, s-a gândit Aurel, onorariul avocaților ar fi depășit cu mult șpăguța pentru care a fost săltat… Sau s-o fi gândit cumva că nea Nicușor și-ar fi tras și el zeciuiala din onorariu pe motiv că el a făcut „lipeala”?

  Sigur că nici nu o să susținem că Ioțcu a fost cam șmecheraș și că prin avocații sugerați ar fi putut avea control asupra dosarului (oare ar putea unul dintre cei trei să-l „toarne”?…)… dar o să subliniem altceva: Radița a fost la un pas s-o „fure” la propriu și original de la nevastă-sa – flancată pe holurile Tribunalului Timiș de Rodica Ioțcu – pe motiv că acesta a refuzat avocații trimiși de cumnat. Subliniem, verbal a luat-o de nu s-a văzut, doamna lui Aurică exprimându-și indignarea și nervos și fără ocolișuri pentru că soțiorul a spus un „NU” hotărât cumnatului…

  Despre ce s-a întâmplat când au ajuns acasă nu putem vorbi nimic. Dar nici să băgăm mâna-n foc că primărelul nu și-a mai luat „servici” nu putem.

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.