Primăria organizează Ziua Familiei în fața Sălii Polivalente. Vezi când are loc evenimentul!

  de Special Arad | 4 May 2014, 11:39 AM | Administraţie

  0

  Primăria municipiului Arad îi invită pe toți arădenii să sărbătorească împreună Ziua Familiei. Evenimentul va avea loc pe platoul Sălii Polivalente, în ziua în care familia este sărbătorită în întreaga Europă: joi, 15 mai.
  Organizatorii pregătesc sute de premii pentru familiile participante, unele dintre aceste premii fiind cu caracter mai special: premiul pentru cea mai numeroasă familie participantă, premiul pentru familia cu cele mai multe generații prezentă la această zi, pentru cea talentată familie și cea mai sportivă etc.

  Astfel, începând cu ora 16.00, pe platoul Sălii Polivalente vor fi organizate: întreceri sportive între familii: de la alergarea în saci, la trasul de funie, badminton şi baschet (streetball), o scenă pe care sunt invitaţi să urce toţi cei care au un talent anume, un colţ al poveştilor, în care cei mici vor putea nu doar să asculte ci, prin joc, să spună, să scrie şi să rescrie poveşti.

  Familiile doritoare se vor putea înscrie pentru participarea la acest eveniment fie vizitând pagina specială de Facebook, Ziua Familiei, fie pe un site dedicat acestei sărbători.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.