duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Primăria Arad: În perioada 20 iunie – 19 iulie, se vor prelua dosarele pentru prelungirea autorizației taxi

  de Special Arad | 24 mai 2024, 10:43 AM | Administraţie | Știri Arad | Topic special

  0

  Comunicat. Primăria Municipiului Arad anunță toate persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și familiale, precum și persoanele juridice care desfășoară activitate de transport persoane și marfă în regim de taxi și la care valabilitatea autorizației este 20 august 2024, că în perioada 20 iunie – 19 iulie 2024, se vor prelua dosarele pentru prelungirea autorizației taxi în condițiile art.11 alin. (5) din Legea nr.38/2003, modificată și completată.

  Documentele necesare pentru prelungirea autorizației taxi, modelul de cerere, precum și declarațiile necesare pot fi obținute de pe site-ul instituției www.primariaarad.ro sau de la Compartimentul Transport Local, Autorizare Activități Economice (Palatul Cenad, camera 1).

  Eliberarea autorizațiilor de taxi cu valabilitatea prelungită pentru încă 5 ani va începe din data de 20.08.2024, în același timp se va semna contractul de delegare a gestiunii și se vor elibera ecusoanele aferente.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.